1-2 dagar leverans
fri frakt
extremt bra priser

Kuvert

Vi har de mest använda storlekarna C4 & C5. Välj om du vill ha med eller utan fönster, fukthäftande eller peel and seal förslutning. Ladda upp din logotyp och välj om du vill ha extra tryck på fliken

1-2 dagar leverans
fri frakt
Låga priser

Kuvert med tryck

Beställ kuvert med tryck från kuvertbutiken.se! Vi trycker kuvert i de vanligaste storlekarna C4 (324x229mm) & C5 (229x162mm).
Välj förslutning i form av "Peel and seal" eller klassisk fukthäftande som brukar kuverteras i kuverteringsmaskin.

Billiga kuvert med hög kvalité och eget tryck.

Hos oss på Kuvertbutiken.se köper du kuvert billigt med tryck Vi har inte en massa startkostnader eller konstiga fakturaavgifter och liknande. Vi förenklar i stället sättet företag, föreningar och organisationer handlar kuvert på. Du beställer enkelt kuvert genom att välja kuvertstorlek och typ av förslutning, placering av tryck och hur många du vill beställa

Hur kan vi vara så billiga på kuvert med tryck?

Vi på kuvertbutiken.se har valt att fokusera på de sorters kuvert som tillsammans står för hela 90% av marknaden på kuvert. Det innebär att vi köper hem väldigt stora volymer kuvert och får då bästa möjliga inköpspris. Vi har eget tryckeri med flera stycken digitala tryckpressar specialanpassade för just kuvert. Det innebär att du som kund köper dina tryckta kuvert helt utan mellanhänder direkt från oss till vårt bästa pris.

Våra Kuvertformat

Våra kuvertformat är de som används mest idag i Sverige och kallas C5 och C4. Ett vanligt pappersark i A4 storlek som viks på mitten kallas A5 och passar perfekt i ett C5 kuvert. Om du inte vill vika ditt A4 papper så passar ett C4 kuvert utmärkt.

Fönsterkuvert

Fönsterkuvert finns i en hel rad varianter och med fönsterplacering på olika ställen. Kuvertbutiken.se har valt att fokusera på den absolut vanligaste fönsterplaceringen som kallas H2. Både C5 och C4 kuvert kan ha fönsterplacering H2 vilket innebär att fönsterplaceringen är ganska högt upp till höger på kuvertet. Ett fönsterkuvert är perfekt att använda om brevets innehåll har adressen till mottagaren utskrivet så det syns genom fönstret. Detta är väldigt vanligt till fakturor, inbjudningar, reklam och övrig post.

Kuvert utan fönster

Kuvert utan fönster används ofta när man vill skriva adressen till brevets mottagare för hand eller om man inte har någon inlaga med adressen till mottagaren placerad så den syns genom kuvertfönstret. Kuvertbutiken.se har både C5 och C4 utan fönster med för snabb leverans och med fri frakt.

Kuvertförslutning

Kuvertförslutning finns i olika varianter. Den mest populära hos våra kunder är självhäftande förslutning med täckremsa, även kallat Peal & Sealkuvert eller ibland bara PS kuvert. Enkelt förklarat fungerar Peal & Seal kuverten så att täckremsan skyddar limmet från att klibba fast i något fram tills täckremsan dras av och kuverten stängs.

Fukthäftande kuvert

Fukthäftande kuvert säljer vi i C5 format, både med och utan fönster. Precis som det låter behöver kuvertförslutningen fuktas för att limmet ska aktiveras. Det går utmärkt att försluta genom att slicka på limmet eller använda en fuktad disktrasa eller liknande. Den största vinsten med fukthäftande kuvert är att de går att använda i en maskin som viker, stoppar in brevet  och sedan försluter kuvertet. Vi på kuvertbutiken kan hjälpa er att packa era brev i fukthäftande kuvert med tryck om ni vill spara er egen tid på att vika och stoppa i brev i kuverten. Låter ni oss hjälpa till med era utskick kan vi få ett betydligt bättre porto än postens vanliga frimärken.

Så säger våra kunder

Vi har hjälpt tusentals företag med deras kuvert. Här kan ni se några utvalda kundreferenser.